Een kijkje achter de schermen
bij Optiek Neujens

Elk mooi verhaal begint dicht bij huis, ook dat van ons. Dat merk je aan onze waarden, geschiedenis én ons team.

Ons brandpunt,
dat ben jij

Service with a smile

Bij Optiek Neujens ben jij steeds prioriteit numero uno. Pas als jij helemaal tevreden naar huis gaat, is onze dag geslaagd.

Een montuur voor elk karakter

Dankzij onze uitgebreide collectie vind je altijd je perfecte match. Van strak en ingetogen tot uitbundig en expressief, we hebben voor ieder wat wils.

We blijven aan je denken

Twee jaar lang krijg je jaarlijks een herinnering om je bril gratis te laten reinigen en afstellen. Zo geniet jij langer van je vertrouwde bril en hebben we samen nog meer oog voor duurzaamheid. 

Expertise met de blik op morgen

De nieuwste medische ontwikkelingen volgen we nauwgezet op en bijscholingen zijn een must. Zo specialiseerden we ons de laatste jaren in het afremmen van myopie, beter bekend als bijziendheid. Jouw blik, onze focus. 

Alles in huis

Ons atelier vangt deze veranderingen met plezier voor je op. Zowel voor speciale lensaanpassingen als voor het inslijpen van glazen kun je bij Optiek Neujens terecht. 

Mijn doel is om iedereen te kunnen helpen met de wereld mooier te zien, ook als je een unieke kijk op het leven hebt. ”

Onze
oogappels

Carolien Neujens
Zaakvoerder / Opticien-optometrist

Carolien helpt je zowel voor als achter de schermen graag verder met de beste kijkoplossingen. Van oogmeting tot montuurkeuze of lensaanpassing, ze zorgt steeds weer voor een scherpe blik.

Catho
Opticien-optometrist

Catho startte in 2020 als stagiaire bij Optiek Neujens. Dat beviel zowel haar als Carolien want ondertussen versterkt ze het team al 3 jaar als opticien-optometrist. Ze zorgt steeds voor een vrolijk en warm onthaal en monteert je bril in eigen atelier met oog voor detail.

Inge
Opticien

Inge kwam het team versterken vanaf de opstart van de extra winkellocatie in 2023. Ze zorgt vooral in Vorselaar voor ons typisch warm welkom aangezien ze zelf ook in Vorselaar woont. Kom dus zeker ook hier langs om samen met haar je nieuwe montuur uit te kiezen.

optiek-neujens-verkoop

Onze
geschiedenis

Aangenaam! Ik ben Carolien, trotse zaakvoerder van Optiek Neujens. Mijn passie voor graag én goed zien begon al op jonge leeftijd. Zowel mijn vader als ik droegen harde lenzen die speciale zorg met zich meebrengen. Daarom zochten we jaarlijks een specialist op.

Mijn fascinatie voor het vak groeide bij iedere afspraak en uiteindelijk koos ik voor de bachelor studie Optiek en Optometrie. Na mijn opleiding werd Optiek Neujens geboren!

Mijn liefde voor het vak wordt gedreven door mijn familie, iets wat altijd belangrijk blijft in het leven. Als onze zaak die warmte ook uitstraalt, is mijn missie geslaagd.

optiek-neujens-briltegenmuur
optiek-neujens-gekleurdebrillen

Het blijft voor mij ook steeds boeiend. Elke dag zijn er nieuwe evoluties die ik met plezier blijf opvolgen via bijscholingen om zo aan al mijn klanten uiteindelijk de beste oogzorg te bieden.

Wil je op de hoogte blijven van alle onze promoties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief