Brillen,
die het leven mooier maken

Een bril is niet alleen een hulpmiddel om beter te zien. Nee, een bril is een hip accessoire dat een outfit helemaal af maakt. Bij Optiek Neujens combineren we dat praktische maar al te graag met het stijlvolle. We kiezen onze collecties helemaal zelf en zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils in het aanbod zit. Dat in combinatie met glazen voor iéder oog zorgt keer op keer voor tevreden klanten.
optiek-neujens-briltegenmuur

Monturen
om stijlvol door te kijken

Kwaliteit en originaliteit staan centraal in ons assortiment. Daarom werken we enkel samen met merken waarvan we de monturen uitvoerig getest én goedgekeurd hebben. Zo slaap je na aankoop van je nieuwe bril steeds op beide oren.

A face is like a work of art, it deserves a great frame"

Montuur en brilglazen
volledig op maat?

Ben je op zoek naar dé ultieme comfortabele zichtbeleving? Ontdek dan onze YUNIKU scanner. Op basis van een 3D-scan van je gezicht worden zowel je montuur als je brilglazen persoonlijk berekend en op maat gemaakt. Resultaat? Een compleet unieke bril met perfect kijkcomfort.
optiek-neujens-brillen-montuur-passen

Brilglazen
om perfect te zien

Ook voor brilglazen bekijken we je persoonlijke situatie en stellen we de perfecte match voor. We gebruiken enkel het meest kwalitatieve glas en voegen brilglas-coatings naar wens toe. 

Enkele mogelijkheden

  • Hardingslaag: Dit maakt je kunststof brilglazen kraswerend 
  • Ontspiegeling: Dit verhoogt je contrast en weert reflecties op het brilglas
  • Longlife coatings: Een extra harde ontspiegelende coating die afgewerkt wordt met een vuil- en vetwerende gladde toplaag
  • Blauwontspiegeling: Een extra harde ontspiegeling die het blauwe licht neutraliseert en digitale schermen minder vermoeiend maakt

Je lenzen
online bestellen

Bestel je lenzen vlot online via ILens. De bestellingen die via onze persoonlijke link geplaatst worden, volgen we zelf op voor maximale klantentevredenheid.

Je lenzen kan je dan ook thuis laten afleveren. We zien je uiteraard graag terug tijdens je jaarlijkse lenscontrole.

optiek-neujens-lens